مقالات

جادوی ناشناخته‌ای به نام قرص لاغری تمشک!

53 / 100

روزهای اولی که آدم درحال اضافه کردن وزنش است، چندان متوجه تغییرات بدنی‌اش نمی‌شود. این تغییرات تا جایی ادامه پیدا می‌کند که دیگر لباس‌های قبلی اندازه‌اش نیست و هرکسی او را می‌بیند جمله دلخراش «چقدر چاق شدی!» را می‌کوبد توی صورتش.

برای شما هم سوال شده با این وضعیت چه باید کرد؟ می‌خواهید روش‌های سریع لاغر شدن را امتحان کنید اما نگران عوارض آن هستید؟ انواع تبلیغات داروهای لاغری و تناسب اندام چشم شما را هم کور کرده است؟ اگر جزء این افراد باشید حتما نام قرص لاغری تمشک را شنیده‌اید.

قرص لاغری تمشک چیست؟

قرص لاغری تمشک یا کتون تمشک ماده‌ای شیمیایی است که در تمشک قرمز و سایر میوه‌ها یافت می‌شود. این قرص بیشتر برای هدف کاهش وزن استفاده می‌شود اما تحقیقات قابل اتکایی وجود ندارد که بگوید قرص تمشک بدون عوارض به لاغری کمک می‌کند. اعتقاد بر این است که کتون تمشک متابولیسم و سرعت چربی‌سوزی را افزایش می‌دهد.

 

قرص لاغری تمشک چطور کار می‌کند؟

تصور می‌شود کتون‌های تمشک، ترکیبات اصلی این قرص‌ها، با افزایش متابولیسم درست مانند کپسایسین موجود در فلفل چیلی عمل می‌کنند. مطالعات روی سلول‌های چربی در موش نشان می‌دهد که کتون‌های تمشک می‌توانند تجزیه چربی و ترشح هورمون آدیپونکتین را افزایش دهند که متابولیسم و سطح قند خون را تنظیم می کند.

سطوح مناسب هورمون آدیپونکتین با وزن طبیعی و کاهش خطر ابتلا به بیماری های مرتبط با چاقی مرتبط است. با این حال، توجه به این نکته مهم است که در حالی که کتون‌های تمشک ممکن است سطح آدیپونکتین را در سلول‌های چربی جدا شده از موش افزایش دهند، اما مشخص نیست که آیا همان اثر بر انسان‌ها دارند یا نه.

علاوه بر این، روش‌های طبیعی و اثبات شده مانند ورزش و شاید مصرف قهوه نشان می‌تواند سطوح آدیپونکتین را بدون استفاده از کتون‌های تمشک افزایش دهد.

 

فواید قرص لاغری تمشک چیست؟

اگر دنبال این هستید که راهی آسان برای لاغر شدن و رسیدن به وزن ایده‌آلتان را پیدا کنید و به سراغ قرص لاغری تمشک آمده‌اید، باید بگویم که هنوز تحقیقات کاملی با موضوع تاثیر این قرص در لاغری انسان‌ها انجام نشده است. با این حال به انواع فواید گفته شده درباره لاغری با قرص تمشک اشاره می‌کنیم.

1. کاهش وزن

کتون های تمشک باعث افزایش ترشح آدیپونکتین می‌شوند، هورمونی که متابولیسم را تنظیم می‌کند و در تجزیه سلول‌های چربی نقش دارد.

2. سرکوب اشتها

بعضی از تحقیقات نشان داده‌اند که کتون‌های تمشک ممکن است به کاهش سطوح گرلین (هورمون مسئول تحریک گرسنگی)، کمک کنند و در نتیجه اشتها و هوس را کاهش دهند.

3. افزایش متابولیسم

کتون‌های تمشک می‌توانند فعالیت هورمون‌هایی که متابولیسم را بیشتر می‌کنند، تحت تاثیر قرار داده و منجر به افزایش کالری‌سوزی شود.

 

 

 

4. خواص آنتی اکسیدانی

کتون‌های تمشک دارای اثرات آنتی اکسیدانی قوی هستند که به محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب‌های مختلف کمک می‌کنند و در سلامت کلی بدن نقش دارند.

5. بهبود عملکرد ورزش

به دلیل اینکه کتون‌های تمشک تجزیه چربی‌های بدن را بیشتر می‌کنند، می‌توانند به عنوان یک کمک‌کننده برای افرادی که به قصد کاهش وزن ورزش می‌کنند، بیایند.

عوارض قرص لاغری تمشک چیست؟

به هر حال هر قرصی عوارض خودش را دارد. قرص تمشک هم از این قائده مستثنی نیست. در ادامه به این عوارض اشاره می‌کنیم.

1. مشکلات گوارشی

برخی افراد گزارش داده‌اند با قرص لاغری تمشک، ناراحتی گوارشی را تجربه کرده‌اند، از جمله حالت تهوع، گرفتگی عضلات شکم، و اسهال، به ویژه هنگام مصرف دوزهای بالای قرص لاغری تمشک.

2. واکنش‌های آلرژیک

این اتفاق ممکن است به ندرت بیفتد اما مصرف قرص لاغری تمشک احتمال دارد منجر به علائمی مانند خارش، تورم، کهیر و در موارد شدید، مشکل در تنفس شود.

3. فشار خون و ضربان قلب

لاغری با قرص تمشک ممکن است روی فشار خون و ضربان قلب تأثیر بگذارد و به طور بالقوه باعث ایجاد نوساناتی شود که نگران کننده است، به ویژه برای افرادی که از قبل دارای بیماری‌های قلبی عروقی و یا فشار خون هستند.

4. تداخل دارویی

این قرص گیاهی لاغری ممکن است با برخی داروها، مانند رقیق کننده‌های خون، داروهای کنترل سطح قند خون یا چرک‌ خشک‌کن‌ها تداخل داشته باشد، بنابراین حتما باید قبل استفاده از پزشک متخصصتان مجوز استفاده از قرص تمشک را بگیرید.

5. نگرانی‌های نظارتی

سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) قرص تمشک را از نظر ایمنی و اثربخشی به اندازه کافی ارزیابی نکرده است و استفاده طولانی مدت از آن به طور کامل مورد مطالعه قرار نگرفته است. Healthline می‌گوید تحقیقات جامع انسانی که نشان دهد این قرص برای لاغری هیچ ضرری ندارد، منتشر نشده است.

چه افرادی نمی‌توانند از قرص لاغری تمشک استفاده کنند؟

  • افرادی که مشکلات قلبی و فشار خون دارند؛
  • افراد که مشکلات قندی دارند و باید انسولین تزریق کنند؛
  • زنان باردار و شیرده؛
  • افراد زیر 18 سال؛
  • افرادی که مشکلات متابولیسمی دارند؛
بازگشت به لیست